Прес-релізи

Тут Ви маєте можливість отримати інформаційні повідомлення про нашу компанію, а також інформацію о нових продуктах ebmpapst

25 грудня 2012

Присудження премії DEKRA Award компанії ebm-papst

Компанія ebm-papst Мульфінген отримала премію „DEKRA Award 2012“ у категорії «Навколишнє середо-вище – вимоги в епоху енергетики». Журі високо оцінило внесок розробників вентиляторів з Мульфінгена у справу ефективності використання ресурсів і постійність керівництва компанії щодо впровадження концепції GreenTech.

Мал. 1 ебм-папст отримує нагороду DEKRA

Журі-організатор підкреслило: компанія ebm-papst втілює в життя єдину концепцію щодо економії енергії завдяки власне розробленим біоматеріалам та внутрішній програмі GreenTech, яку проводить компанія. Це сприяє ефективності виробництва. Інноваційні розробки заощаджують енергію і сировину.

Штефан Кельбл, голова правління компанії DEKRA e.V. і DEKRA SE, під час святкової церемонії вручення нагороди в Штутгарті, зазначив: «Премія DEKRA – це справжня нагорода майбутнього. Про це свідчить велика кількість високоякісних продуктів і відмінні рішення переможців».

Премію присуджує компанія DEKRA разом з німецьким виданням „WirtschaftsWoche», і нагороджує за краще рішення в питаннях майбутнього в економці та суспільстві. Це - вищі досягнення в області безпеки, захисту навколишнього середовища і здоров`я.

Томас Вагнер, керуючий директор відділу виробництва і матеріально-технічного постачання ebm-papst, отримуючи нагороду в категорії «Захист навколишнього середовища», заявив: «Ми раді, що наші досяг-нення визнала така компанія як DEKRA та журнал «WirtschaftsWoche». За допомогою технології GreenTech ми показуємо, що приділяємо величезну увагу виробництву і наші продукти екологічно чисті, усі процеси і дії ми розглядаємо тільки з цієї точки зору. Концепція GreenTech - це наше переконання, а не рекламний трюк. Наше гасло звучить так: «Невикористана енергія є найчистішою енергією».

Рішення про присудження премії приймає компетентне журі: Штефан Кёльбл, голова правління компанії DEKRA e.V. і DEKRA SE, Роланд Тичи, шеф- редактор журналу «WirtschaftsWoche»; Катерина Райхе, член німецького Бундестагу і держ. секретар федерального Міністерства охорони навколишнього середовища , природи і ядерної безпеки, Хатто Маттес з Федерального Міністерства економіки і технологій, керівник відділу безпеки продукції та обладнання, д-р Раймунд Клинкнер, виконавчий директор німецької асоціації логістики (BVL) і почесний професор Берлінського Технічного університету.

Олександр Мазур
Phone: +380442063091